Teste Toårig fagskoleutdanning i visuelle kunstfag

Einar Granum Kunstfagskole tilbyr toårig fagskoleutdanning i visuelle kunstfag, med spesialisering andre studieår innen tegning, maleri eller tredimensjonal kunst. Utdanningen gir et godt grunnlag for videre arbeid og fordypning innen kunst, arkitektur, design, illustrasjon og visuell kommunikasjon.

Undervisningen vektlegger både bredde, dybde og faglig relevans. Gjennom praktisk utprøving og tett individuell oppfølging av den enkelte, stimuleres studenten til selvstendig refleksjon og utforsking av det kunstfaglige området.

Første studieår etablerer et grundig og bredt fundament for bruk av ulike teknikker og materialforståelse. Klassiske ferdigheter i tegning, form og farge står sentralt. Andre studieår velger studenten fordypningsområde; tredimensjonal kunst, tegning eller maleri.